UNSHAKEABLE HEALTH RETREAT

Den 2-5 oktober genomför jag tillsammans med Satori Mateu min första ”riktiga” HÄLSORESA. Vi samlas på Norra Cypern på en fantastisk plats och lägger grunden för din hälsa.

Resan är startskottet och du kommer att få med dig alla verktyg du behöver från denna resa för att veta hur du ska leda dig själv till ditt bästa JAG. 

OM STORI MATEU

Satori Mateu är två gånger #1 bästsäljande författare, säljtränare, internationell talare, poddvärd, coach, stolt pappa, make och grundare av Unshakeable Wealth.

Under de senaste 30 åren har han lyft och bemyndigat otaliga entreprenörer, försett dem med de verktyg de behöver för att övervinna överväldigande, stress och finansiella hinder för att nå oöverträffad framgång i sina företag. Satori har drivit fram prestationerna och intäkterna för uppskattade kunder, inklusive olympiska guldmedaljörer, välkända entreprenörer som Tony Robbins och prestigefyllda företag som ReMax, Mercedes och Bank of America.

Som världsmästare i karate är Satori väl förtrogen med den avgörande betydelsen av disciplin, mental förberedelse och fokus, som han sömlöst integrerar i sina affärsstrategier med rungande framgång. Hans innovativa och distinkta inställning till affärer har fångat uppmärksamheten hos högpresterande proffs som är ivriga att expandera sina verksamheter och inser den grundläggande roll som personlig tillväxt och utveckling spelar i denna resa.

Satori har ett uppdrag att ekonomiskt ge 1 000 000 entreprenörer och företagare möjlighet att nå sina intäktsmål till 2033.

 

 

 

”Efter denna 4-dagars retreat kommer du att ha din kompletta Unshakeable Health-plan för resten av 2023, vilket förbereder dig för ett extraordinärt 2024 inom de mest vitala områdena av din hälsa. Denna retreat är utformad för att utrusta dig med de verktyg och strategier som krävs för att lyfta din hälsa till nästa nivå.”

Rulla till toppen